dålig update, sorry men här har ni en

Jag är såå dålig på att uppdatera, måste skärpa till mig. Jag har egentligen all tid i världen men jag är lat (?)

Lördagsnatten behövde jag inte hämta mamma och Stefan, var dock irriterad på dom eftersom dom hade kunnat ringa och säga det lite tidigare istället för att väcka mig då dom kom hem. Hur som haver så åkte jag till Jonas, sov där och på morgonen drog jag till pappa och tog på mig skotergrejerna, sedan tillbaka till mamma igen och lämnade deras bil, tog min hjälm och skoterskor. Strax därefter hämtade Jonas mig hos morsan och vi drog upp till Bredåker. Där tankade vi skotrar, drog ut dom ur garaget och startade dom. Sedan bar det av mot (va det då hette). Där pimplade Jonas, Killian och farfar. Jag och pappa höll på en bit bort med elden så vi kunde göra souvas på muurikkan. Pappa var tvungen att köra tillbaka farfar eftersom dom har en liten valp som han inte kunde lämna så länge ensam. Lillebror var och körde skoter så jag tog farsans ski doo mach Z 800 och blåste om honom. =) Killian var helt överlycklig att få köra skoter och ville inte åka hem. Dessutom fick han sig en liten fisk då han pimplade. Sen for vi tillbaka och ställde in skotrarna igen.

Jonas fick den brillianta idén att fara och tvätta bilen, vilket vi gjorde men eftersom det var kö till gör-det-själv-hallen hann jag somna så Jonas tvättade bilen själv. Kände mig rätt taskig men jag var helt död, hade ju knappt sovit under natten. Kom till Jonas vid halv 2 och vi gick och la oss efter 4 och klev upp 8.30. Därefter for vi på chili chili och köpte hem mat och bara slöade.

Måndag klev jag upp 10 och la mig i soffan och såg lite serier men insåg vid 13.00 att jag borde gå å duscha och fixa mig eftersom vi skulle till Piteå på Emriks 60års "fest". Så vid 5 kom mamma, Stefan och Wilma och hämtade mig och vi for till Piteå. Det var riktigt trevligt att träffa kusinerna, speciellt Karro som man träffar sådär två gånger per år, kanske tre om man har tur. Martin var också kul att träffa och så hade han sin tjej Annika med sig, riktigt trevlig brud! Efter massa smörgåstårta, gräddtårta och surrande skulle vi fara. Självklart blev jag sist ut och dom fick vänta på mig för att alla skulle prova mina skor. =)

I tisdags satte jag mig vid datorn för att spela The Sims 2 som Jonas så snällt fixat hem åt mig, med massa expansion packs men helt plötsligt ville datorn bara starta om så jag blev less eftersom jag inte hade sparat och satte istället igång med att dammtorka, dammsuga å skura Jonas lägenhet. Jag har till och med rensat skafferiet och torkat ur där. Kände mig riktigt duktig. Sedan skulle jag byta matta under soffbordet men självklart väger Jonas marmorbord en heeel deeel. Det tog mig 15 minuter att bara lyfta bort det från mattan och sedan 15 minuter till att få dit bordet då jag väl hade bytt matta. Hur som haver blev det riktigt snyggt, så jag slängde mig i duschen och strax efter det kom Jonas hem för att hämta kläder och ombyte eftersom han hade bandy och pappa kom och hämtade mig för vi skulle till farmor och äta.

Igår tänkte jag slöa tills jag skulle jobba 16.30 men Johanna hörde av sig så jag drog in till stan och fikade med henne och Robin, det var riktigt trevligt. Robin gick hem efter fikat och vi gick på lindex eftersom jag hade presentkort kvar där sen i julas. Hittade mig en ny ögonskugga, mascara och en nagellack. Kvinnan i kassan slog in fullt pris 130:- för mascaran fast den gick på 60:- så jag fick tillbaka 70:- i kontanter. Då behövde inte det vara låst 70:- på presentkortet och det gjorde ju inte mig nånting =)

Därefter gick jag till jobbet och pappa, Killian, Marcus och Jonas var in för att lämna Jonas bil till mig så att jag skulle ta mig hem klockan 1. Väl på jobbet stod jag i drive in som vanligt, och när jag tar emot en bil tycker jag att personen säger "hej Ida" men jag var lite osäker. Ser dock när bilen kör fram till luckan att det är Hence, så jag frågade hur han visste att det var jag. Då sa han att han hade sett Jonas bil och nån tjej i långt brunt hår.. haha, hence är rolig och inte långt därefter så kör även Rickard in i driven. Trevligt med folk man känner.

Insåg då jag kom hem att jag har glömt jobbnycklkarna på jobbet. Låter dock konstigt eftersom jag borde låst men de gjorde Veronica. Så jag måste in till jobbet imorgon och kolla om dom är där för Rickard sa imorse att han inte kunde se nån nyckelknippa men jag är säker på att jag har glömt dom där.

Nu sitter jag här och gör ingenting alls, ingen nytta. Hade tänkt se Twilight igen men jag vet inte (?) dock var den riktigt bra. Kanske ska göra mig lite sallad till lunch eller nåt. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Hade velat ha Jonas bil och far till stan osv...Men tydligen kunde inte gubben som skulle köra köra så det blev Jonas som fick köra idag.

Imorgon ska jag dock på få ta bilen (sa han i natt då jag väckte honom iaf) så jag Johanna och Robin kan åka till Luleå och sen hämtar vi Jonas då han slutar jobbet 15.00.

Ha en trevlig dag!

testar för första gången lägga in en film

Nick Pitera, är han inte underbar?





Hanna har fått mig helt kär i honom när han sjunger.
Borde kanske kolla mer på youtube filmer och lägga in på bloggen?

det var ett jävla rännande

Igår kväll formaterade Jonas om min dator. Och jag somnade i soffan men vaknade upp av hans nysning. Jag blev livrädd! Var jättetrött så det blev sängen med en gång och jag var lika trött imorse. Då åkte vi till Luleå och Jonas fick gå på Clas Olsson och köpa några lister som han behövde för att få in vatten till kylen/frysen. Sen gick vi på Dagoberts och åt en macka. Ringde till bror Calle och frågade vad han gjorde och han satt bara hemma och såg tv och skulle inte göra något. Så vi åkte till storheden och köpte honom en dammsugare och Jonas köpte nå grejer till sin bil.

Väl hos bror fikade vi och surrade en hel del. Fick kolla in hans fina lägenhet, dock stökiga efter ut och in flyttning. Därefter åkte vi förbi nån kollega till Jonas och hämtade en dator som han hade fått för att sen åka till morsan och sen skjutsa dom till Olles 80års kalas. For förbi Coop och köpte lite chips och godis. Sen har jag gjort middag till mig och Wilma. Nu sitter vi här och ser tv och inväntar Robinsson 2009.

Det har varit mycket fara hit och dit idag och sen ska jag ytterligare köra en hel del. Ska förstås hämta dom i natt nån gång och sen ta bilen till sävast. Eftersom att dom inte kan köra imorgon på morgonen så ska jag åka till pappa ta mina skotergrejer sen till mamma för att lämna bilen därefter kommer Jonas och hämtar mig i hampis åsså drar vi upp till bredåker och kör skoter. Allt detta innan 10.00 så man ska vara vaken i natt och upp tidigt imorgon bitti.

Nej nu ska jag vara trevlig med Wilma. Ha en trevlig helg!


stackars gubbe...

Idag har jag jobbat för andra gången på Max,
och självklart fick jag ju stå i drive in eftersom att jag behöver träna på
det sa Veronica. Och hon har ju helt rätt, men jag var riktigt nervös.
Hon tyckte att allt gick bra med tanke på att jag var ny inom drive in och
på en helt ny restaurang.

Pappa var förbi och käkade, och kom sedan tillbaka för att hämta upp mig då han skulle på
sin rinkbandy. Då fick jag ta bilen eftersom Kilian och Marcus ska
ha skjuts in till ishallen när dom kommer hem från Luleå.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på idag.
Känns som att det kommer bli en lugn fredag.
Ska fara förbi morsan efter jag släppt av grabbarna och hjälpa
henne färga håret. Hon och Stefan ska på OIles 80 års fest
imorgon så då ska Wilma få vara med mig under kvällen.

Imorgon på dagen ska jag å Jonas dra till Luleå och köpa
nå grejer som han måste ha till kylen och till nåt med datorerna att göra.
Fråga mig inte vad, jag har noll koll.
Så ikväll ska han få formatera om min dator så de blir nog en lugn
fredag som sagt.

På söndag blir det skoter!!! Fan va roligt.
Det blir jag, pappa, Jonas, farfar Marcus och Kilian. Detta för att
Kilian ska få testa åka skoter. Oj, va gullig denna pojk är.
Han är riktigt duktig på svenska och älskar våran matkultur.

På måndag ska jag, Wilma, mamma och Stefan till Piteå
för min morbror fyller 60, den gamle polisen!
Ska bli kul att få träffa tjocka släkten, känns som att det var ett tag sen.

OJ glömde säga att precis då jag slutade 13.30 idag så ramlade en karl
i 60-70 års åldern utanför restaurangen och skrapade upp
hela ansiktet. Vi hjälpte honom så gott vi kunde men tydligen
behövde han sy. Dom var flera andra som hjälpte honom och pappa
stod och väntade på mig så jag var tvungen att fara men jag hoppas
att "gubben" mår bra och blir väl omhändertagen.

Nu måste jag åka hem för att hämta grabbarna.
Vad har ni för planer i helgen?

2008

Vet att de är lite sent ute med denna lista men jag
är inte alls trött, hittade den på Marias blogg och har inte
speciellt mycket att skriva om.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag firade min första jul (som jag minns) tillsammans med både mamma och pappa

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nyårslöftet gå ner i vikt, kan inte säga att jag höll det, nej.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Elin fick ju Isak. Världens underbaraste grabb.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Haha, har fan inte varit utanför Sverige under 2008, inte ens till Norge.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Finns flera saker som jag inte kan nämna här så ja.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
2 Februari - min första födelsedag utan föräldrar och endast Mattias
26 Mars - Jobbade min första dag på Max
27-28 Maj - Var med på Elins förlossning
16 Augusti - Mattias fyllde år men var på 60 års kalas hos hans morbror
23 december - lilla julafton med farmor, farfar, Marcus, pappa och Mattias.
24 december - Första julaftonen med både mamma och pappa (som jag minns)

8. Vad är det bästa som hänt dig år 2008?
Både mycket och lite hände under 2008, allting lixom bara flöt på.
Men Elins förlossning var det allra bästa!

9. Största misstaget? 
Tog mitt och Mattias förhållande förgivet.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte skadat mig allvarligt, men magsjuk var jag innan jul.

11. Bästa köpet?
Bokhyllorna till alla Mattias filmer och tvbänken. (vilket han fick behålla)

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Förutom hyror och sånt tråkigt, så en ny garderob av underkläder.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Då jag fick se Isak för första gången. Jag var så lycklig att jag inte kunde gråta, tårarna ville inte komma. Men sen på natten då jag väl var hemma och lagt mig ner i sängen och tagit in allt. Då kunde jag inte sluta gråta och Mattias fick kasta ut mig ur sovrummet.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Oj, jag är så dålig på detta me låtar, lyssnar mest på gamla godingar men Hero - Charlotte Perelli (?)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det vet jag inte? Jag var nog ledsnare pga många olika faktorer vilket jag inte tänker ta upp här och nu, eller nånsin.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, pratat med min sambo, gjort mer saker tsm med Mattias.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit så negativ, bråkat med Mattias, tränat osv.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mamma med Stefan, Wilma, pappa, Issa, Anne-lie, Barbro, Kia, Anders, Martin och Matte

19. Blev du kär i år?
Nej, jag önskar jag kunde blivit kär på nytt i min dåvarande sambo, då hade det inte slutat såhär...=(

20. Favoritprogram på tv?
Greys Anatomy, Desperate Housewives, Gossip Gril, Heroes, Ghost Whisperer, Kyle XY mfl.


21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Jag hatar ingen, men ogillar många. Jo det finns en speciefik person ja. Tänker inte hänga ut honom/henne här.

22. Bästa boken du läste i år?
Tror inte jag läste en enda bok 2008? Jag har mina bokperioder och jag har inte hittat nån bok jag fastnat för.

23. Största musikaliska upptäckten?

Jag Kan sjunga litegrann iaf, är inte helt tondöv (?)


24. Något du önskade dig och fick?
Flera flera saker...

25. Något du önskade dig men inte fick?
Jo, man kan ju inte få allt i livet.

26. Årets bästa film? 

Oj jag ser massor av filmer, kan inte välja nån specifik.

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag var med Mattias och åt på Harry's sedan var vi och såg We own the night på bio.


28. De bästa nya människorna du träffade?

Jobbarkompisarna på Max. Isak, Linn, Emma, Erika och Belinda. (lillisak också såklart)

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Alldeles för negativ


30. Vad fick dig att må bra?

Mattias, mamma och pappa

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Zac Efron

32. Vem saknade du?
Wilma, Farmor, Marcus mfl.
Mycket pga. att jag bodde i Umeå

33. Favorit månad?

Maj

34. Vilka blir dina nyårslöften?
Har inte nåt nyårslöfte så det blir lätt att hålla i år.


telefon fan

Första dagen på jobbet är avklarad.
Fan jag kände mig som världens nybörjare.
Hittade ingenting och visst är det samma saker att göra
men de görs ju på heelt olika sätt.

Nåjå de tar väl nån gång innan man kommer in i det.

Jag blir galen! Min telefon har för första gången börjat krångla. Den slår igång kameran
fast man inte har öppnat lins luckan.. nåt glapp måste de fan vara?
Den börjar nog strejka efter alla sms jag har skickat.
Man blir så lurad när den tänder upp hela tiden. Jag tror ju nån ringer
eller att jag får sms. Fan jag måste köpa en ny!

Nej nu ska jag gå och sova, eller? kanske att jag ska se en film...?


Fransk inneboende

Jaha, nu har Kilian anlänt och man han fått slipa på engelskan lite.
En riktigt trevlig grabb. Han hade med sig presenter till oss. Franska
delikatesser, riktigt gott. Vi har fikat varma mackor och pratat lite stunt.

Han säger att han gärna äter och "lever" som vi gör. Så han får känna på
ett riktigt svenskt liv. Svensk mat och sen ska vi fara och åka
skoter med honom. Får hoppas att jag inte jobbar just den dagen då.

Han och Marcus har bosatt sig i studion och håller på med musik.
Pappa plockar och donar där uppe, själv sitter jag och funderar på
vad jag ska hitta på. Ska jag åka och sova hos Jonas och städa där?
Han kommer ju hem på tisdag så då borde de ju vara städat där eftersom jag har
"bott" där nån dag och så. Tankade i alla fall full tank, SATAN VA DYRT 589:-

Ska gå å prata med pappa och höra vad han säger.

Imorgon blir de jobb...åhh jag är så nervös.

biltvätt

Jag har ju inte berättat att jag har varit och tvättat bilar med Johan i tisdags och
i onsdags med Jonas. Men satan, Jonas bil är lika skitig idag sen jag
valde att köra till Piteå och sen har det varit plusgrader ute också.
Känns som att jag haft en ganska givande vecka trots att jag inte har jobbat.

Men imorgon då jävlar ska jag jobba min första dag på Max i Boden.
Är lite små nervös inför det, men nog ska det gå bra. Max som Max, dock skiljer det ju
endel saker i alla fall.

Nej jag skulle ju gå och göra mig klar. Nu ropar farsan också.

Ha en trevlig söndag!

fiasko!!!

Satan, lovade ju en update men har helt glömt bort och jag har inte haft tid. Har varit och kollat på syrran och hon var ju riktigt duktig. Hon måste bara tuffa till sig lite. Sen tog jag med mig henne hem och vi körde lite handboll och jag hjälpte henne installera och fixa nå spel på datorn.

Väl hemma kom Lena och hon och mamma planerade inför Olles 80års fest. Riktigt intressant. Sedan blev det go middag som Stefan hade gjort. Vad det var för kött vet jag inte men mört som bara den och med godsås, klyftpotatis och sallad.

Precis när vi ätit färdigt kommer Christer och Carina förbi. Då blir det att dom dricker massa vin och planerar Norge-resan. Sen slår klockan 20.00 och det är dags för melodifestivals finalen!!! Vi har alla ganska blandade åsikter om låtarna men kommer överens om att i stort sett vilken låt som helst kan vinna. Lena och jag är inte alls förtjust i Petra Mede som programledare, hon tar över för mycket och säger olämpliga saker. Hur som helst såg vi alla 11 bidragen, tycker att det var dåligt att Molly Sandén bara fick 2 poäng, hon förtjänade mer.

Efter internationella juryn och juryn har röstat leder Måns Zelmerlöw och jag är glad men vad gör då svenska folket? Jo dom röstar fram La Viox som vinnarlåt och hon sjunger ta mig fan på grekiska. Nej, vi sitter alla 7 i soffan som förstenade och jag är förbannad. Hur kan dom rösta fram den som vinnare????!

Vem höll ni på igår?

Efter det skjutsade jag hem Lena, Christer och Carina till björns och drog till Sävast sen. Jag har ju världens tur. Jonas är i Enköping hos sin mamma som fyllt 50år så jag får låna hans bil. Åhh den är så skön att köra. Han hade fått ett sms från nån polare "satan vad du kör ;)" Vem tror ni satt bakom ratten och körde om taxin? HEHE, hade jag haft pengar hade jag fan köpt hans bil, då han fixat alla problem.

Väl i Sävast får jag sms av Johan som har problem, han är tydligen riiktigt packad. Jag åker till honom för att hjälpa honom. Han har bowlingmatch klockan 15.00 idag så jag hoppas han mår bättre idag. Ja man får ju skratta åt honom, han är världens roligaste människa. (som jag känner)

Hur som haver tog jag mig därifrån 4.30 och somnade strax efter 5 så jag är lite trött nu. Har lovat pappa att hjälpa honom städa kåken eftersom Marcus ska ha nån Fransk pojk Kilian som ska bo här i 12 dagar. Tydligen har dom nåt utbytes student grejs på sin skola så alla i klassen har varsin fransk elev. Och dom har själv varit ner till Frankrike och bott hos dessa elever. Tror det kommer bli riktigt roligt, man måste bara lära sig prata lite bättre Engelska för att göra franskan ett försök kan jag fort glömma. Jag kan två meningar =)

Kanske att jag hinner till stan och kolla Johans match också, jag måste tanka bilen. Usch va tråkigt, de är så mycket roligare att köra. Så roligt att jag skjutsade Marcus helt frivilligt till Piteå i fredags. Åh, i fredags var jag riktigt flitig.

Sov hos mamma den natten och på morgonen hade jag inget att göra innan jag skulle hämta Wilma kl 13.00 på skolan så jag dammsög kåken, städade toaletterna och plockade ur diskmaskinen och plockade undan grejer som låg lite här och var. Efter det hämtade jag Wilma och vi mötte mamma i stan och gick på Dagoberts och käkade. Jag köpte då ett tangentbord och en mus. Så underbart att skriva på.

Därefter skjutsade jag Macke och när jag kom hem fortsatte jag vara flitig med att hänga tvätt hos pappa, stryka och dammsuga samtidigt som jag såg Let's dance och Singing bee. Tvättade bort all tvätt, hela 3 maskiner. Sen var jag ju tvungen att fixa till i mitt rum där det ser ut som faan. Flyttade om möblerna som dom skulle stå, fixade undan lite kartonger så nu kan man leva i rummet i alla fall. Ska packa upp alla kläder och lägga i byrån, ta upp lite saker från endel kartonger som jag kan använda. Sen måste jag och pappa rensa förrådet så jag får in lite kartonger där också.

Nej, nu ska jag göra ett ryck och göra mig själv klar, äta nåt och försöka hinna med matchen till 15.00.
Jag är nog världens mes, jag har tankat ett ex antal gånger men jag är alltid lika nervös varje gång jag ska tanka. "tänk om jag gör fel?" JA, jag vet att de är Diesel jag ska tanka men ändå?! Usch gruvar mig jämt för att tanka, jag ska då vara snäll å dra i full tank åt honom, jag har ju fått låna bilen.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

handboll

Nu har jag fixat i mitt rum(i stora drag) hos farsan och jag har köpt ett tangentbord och en mus till datorn.
såå underbart att skriva på. Men jag har inte riktigt tid att blogga just nu.

ska dra på handboll och ses syster spela. Lovar en update senare ikväll!

på återseende!

från 40 graders feber till kuksugrör

Skulle lägga bloggandet på hyllan ett tag sa jag men jag kan inte hålla mig.
Har egentligen inget att skriva. Har legat i 40,5ºC feber ett dygn och
innan och efter det legat sjuk i 38ºC feber. Mina möbler bor just nu
i släpet eftersom jag inte haft nån som helst ork att plocka ur.
Inte heller min far eftersom han har regnbågshinne inflammation
och har riktigt jävligt i ögat sitt.

I fredags var jag hem till mamma och där var min
 moster Solveig och hennes man Åke. Där vankades plankstek!
Senare på kvällen åkte jag med Jonas hem till honom och dit kom
Jolla, Mange, Viktor, Fredrik och Jenny. Vi såg så ska det låta, singing bee och lite
let's dance.
Jenny blev sugen på att se Mamma mia! Så Jonas fixade
hem den och vi satte oss alla och såg förutom Jenny, hon somnade! =)

Igår drog Jenny, Fredrik, Jonas och jag till Luleå för Jonas skulle kolla
på en ny kyl och frys. Det blev mat och sen tvingade jag och Jenny in grabbarna
på kärleksbutiken och i slutändan var det Fredrik som handlade.
Han köpte nå kuksugrör och var mega stolt!

Mot storheden för systembolaget och ica Maxi sen bar det hemåt.
Jag hade lovat Jonas att jag skulle göra min goda laxpudding åt honom
nån gång så det blev det till middag och vi bjöd över Ersson och Jenny.
Hon hade gjort en kanongod dessert...Lätt och god!

Mätt och belåten slår vi oss ner i soffan och ser att nån film med
Will Farell går på canal+ så den ser vi och jag är irriterad på att jag
inte får se Min stora kärlek som går på 3an. Men vi såg klart filmen och slog på
min film sen och då hade den precis börjat. VILKEN TUR!! Jag som trodde
den började 21.00 men den började 21.35. Så när den var slut väckte Ersson
Jenny och dom gick hem till sig och vi gick och la oss.

Idag har varit en SLÖÖÖ dag. Har inte gjort ett skit alls.
Sett film, film och hockey.

Vid 23.00 gick jag upp till pappa och sitter nu här och skulle hjälpa lillebror
med nå religions läxa. HAHA skrattade jag inombords! Jag som gick på HELA 3
religionslektioner under gymnasiet och fick IG på de enda prov jag skrev
men ändå fick G på kursen skulle hjälpa lillebror. Inte sitter ju högstadiet religionen
fast speciellt bra. Då var man lika "intresserad" av det som man är nu. INTE ALLS!!!

Hjälpte honom så gott jag kunde och sen ser jag att han har fått en läxa i HK.
"min lägenhet" heter den. Kommer ni ihåg den?
Man skulle gör sin egen lägenhet, Inreda och möblera, allt från skurtrasa till
köksredskap skulle finnas med. 30 000:- får dom använda.

SÅÅ kul att jag sitter och i stort sett kollar ut möbler och grejer på Ikea åt min bror.
Har lovat att hjälpa honom mer imorgon med den där läxan! Gud jag sånt där
är ju riktigt kul, iaf nu när man inte har läxan själv!

Imorgon ska jag åka med pappa in till stan då han far på rikbandyn och jag ska
in på Max och prata med Ann om hur och när jag ska börja där. Hade velat gå på stan
och käka lunch efter det med Johan men han var bortbokad och Maria
hade heller inte tid. Så jag har fått boka Johan på tisdag om det inte blir att börja
jobba redan då.

Nu sitter min pappa och plingar gitarr och de är hur underbart som helst
att lyssna på idag. Får en såndär bra-ig känsla i kºroppen. Som när jag
var liten och han kom in på morgonen och väckte mig genom att spela
gitarr för mig. Nu ska jag dra mig mot sängen om jag ska orka upp imorgon.

Måste fixa mig en skärm, ett tangentbord och en mus till min egen dator
eftersom jag har en stationär och få allt på plats här i mitt "rum" hos pappa.
Sen ska jag börja mitt liv igen och blogga som jag aldrig bloggat förr!

Sov gott!


Utflyttningsfest



Enda bra bild på mig under hela kvällen!

Orkar inte dra värsta romanen så jag lägger ut bilder och
sammanfattar mig kort. JAG VAR FULLAST

   

     

    

Får lägga upp fler en annan dag. Har tappat all ork efter ett
visst medddelande idag. Ska lägga bloggandet på hyllan ett tag!!

RSS 2.0