Första frosten


Nu är de så sjuuukt länge sen jag bloggade. Jag har verkligen varit riktigt dålig.
Det jag ville säga med detta inlägg var egentligen bara att jag och Klas fick skrapa rutorna på bilen i natt då vi slutade jobbet.

Annat intressant så har jag varit på bio med Joel och Jonas och vi såg Resident Evil: Afterlife 3D. Den var riktigt bra faktiskt. Vad har jag gjort sen sist? Ja, jag har haft semester och då var vi ner till Enköping hos Jonas mamma och hälsade på. Vi var även till Linköping och hälsade på Johanna och tog med henne hem till Boden.

Jag har börjat jobba igen och eftersom de är 3 månader sen i stort sett jag bloggade så har det säkert hänt en hel del. Tex. Jag har FÅTT en bil av min farfar. Folk påstår att jag är bortskämd...=)

Jag har varit hundvakt till Mira (Linus hund) medan dom var och fjällvandrade. Jag är ju egentligen en kattmänniska men har dock inget emot hundar och ju mer hon var här desto mer mersmak fick jag för att skaffa hund. Dock har både jag och Jonas sagt att vi inte ska skaffa nå djur sålänge vi bor i lägenhet.

Massa korta stycken om egentligen inget intressant. Nu ska jag städa upp lite här hemma så imorgon blir de dammsuga innan Jonas kommer hem från Sudok. Inte de smartaste att kanske dra igång dammsugaren kl kvart i 2 på natten. =))

Nåjå, hopp i duschen och städa sen sova..

Nu Linda hoppas jag på en update från dig oxå: ;P

RSS 2.0