Sex and the city 2


Igår vad jag på bio med Helena och såg SATC 2.
Jag tyckte den var smått seg ibörjan och fösta delen i filmen hade ju inget med resten av filmen att göra.
Nåjå, den kom igång i alla fall och den var helt klart sevärd men nog vet jag att SATC 1 var mycket bättre.Innan bion var vi ut och åt, köpte godis och satt utanför Max i Luleå och surrade massa skit.
Träffade Rebecca som också skulle se filmen. Hon berättade att hon och Isabelle pratade om att vi skulle ha middag innan Issa drar till Norge i massa månader. Lät ju trevligt.

Idag är det femte dagen i rad som jag har ont i magen och mår illa. Så jävla less nu, och NEJ jag är inte gravid, alla påpekar detta så ni behöver inte ens tänka tanken.

Nu ska jag ta mig en treo, samarin och lägga mig i soffan tills det är dags för att jobba.
Skönt att det bara är 16-19 idag annars hade jag aldrig pallat.

Någon annan som har sett SATC 2?
Vad tyckte ni?

Soooliga dagarJa, vart ska man börja? Inget speciellt har hänt. Solen skiner som aldrig förr.
Jag jobbade dag lördag och söndag så i söndags efter jobbet blev det grillning med Viktor och Jonas.

Just ja, Lördagkväll efter jobbet drog jag hem, tog en dusch och for till Hence där Joel, Johan, Jonas, Viktor och förstås Henric var. Dom hade badat tunna och grillat. Därefter skjutsade jag Jonas, Johan och Hence till en fest och jag for hem och umgicks med Viktor.

Då kom vi på att vi skulle tvätta bilen och dra på Pitecrusing. Jonas ville att vi skulle hämta upp honom om vi skulle fara så Joel kom hit och vi tre for och hämtade Jonas. Därefter bar det av mot Piteå. Riktigt trevligt var det att snacka skit och åka runt och kolla in anna merca freaks. Varför måste alla Merca ägare ha folk som sitter ut från fönstrena i bilen? Självklart var det BARA dom som hade så. Jälla, raggers! =)

Det var riktigt kul eftersom Viktor har polisradio i sin bil och helt plötsligt så blir de massa babbel om att det är en rattfull kille som parkerade bakom "Kalles" och vi passerar precis där då poliserna jagar honom och ropar ut hans signalemet så vi alla fyra såg EXAKT vem snubben var.

Därefter drog vi på Max och tog med nån tjej som skulle till Boden.
(nån kompis till en kompis...typ)
___________________________________________________________________________

I måndags for Jonas med Joel upp till Kalix och jag var till Helena och Mats lokal och "hjälpte till". Jag sa min åsikt och försökte hjälpa till att räkna lite mått osv. till hyllor som ska upp. Där efter drog vi till Beijer och fixade några lister. Helena skjutsade mig till Stefans företag där jag fick låna transportern och for till Luleå med Jonas då dom kommit hem och hämtade min soffa hos brorsan som skulle till Helenas lokal.

I veckan jobbar jag kväll (tis-tors) och Jonas natt (mån-tors) så vi sover halva dagarna och är uppe hela nätterna.
Jag borde kanske ta och sova iaf men nu är det sååååå jävla varmt i lägenheten. Borde skaffa hit AC. Det är olidligt under natten. Vi vaknar upp dyng blöt i svett trots att vi sover utan täcke och har takfläkt. Vår lägenhet är SJUKT varm. Just nu står termometern på 28 C° men då är altandörren öppen och termometern är precis vid dörren, så det är säkert 34 C° inne i sovrummet.Påtvingad updatering!Börjar inlägget med bilder på mig och min braiga skatebord åkning. =)
Hittade en skateboard utanför dörren en dag och snälla lilla Viktor hade ju kamera och fångade dom härliga ögonblicken.

Jag och Jonas har varit på Teknikens hus också.Bildbevis!
Det var riktigt kul. Gjorde papper och en kartong. Jonas fick ett fint diplom på SSAB stationen.
Då vi skulle lämna stället gick jag in i butiken deras och hittade en humörsring som Jonas köpte till mig.

Jag vet fan inte vad jag ska skriva!!

Jo jag har blivit stoppad av polisen idag. Jag och Viktor tog varsin bil in till stan och skulle tanka. På vägen hem kör Viktor före mig och helt plötligt bara bromsar han och kör in mot sidan. Jag tar tillfållet i akt och kör om.
AJA BAJA Ida, då ser jag snuten och pall nitar. Han vinkar in mig och Viktor kör förbi.
Vilken tur att det bara var körkort och nykterhetskontroll.
Det är första gången jag blev stoppad =)) Shit var skjukt skakis efteråt och när jag kom hem och parkerade bilen pratade jag med Viktor innan jag stängde av den så jag hade inte i nån växel så när jag stängde av bilen rullade den fortfarande. HAHA.. Viktor skrek utanför bilen att jag skulle bromsa! =) Som tur var hände inget me bilen, bara mitt hjärta. Var skakis en bra stund efteråt, snacka om att jag har respekt för Polisen. Tänk om jag hade bott ihop med en Polis hur skakis jag hade varit varje dag! =) HA HA HAUppdatering på vikten.
Nu är det 6 kg och 9 cm i midja =) Jag har dock fuskat förra veckan och varit sjuk så jag har inte varit ute på prommis, PLUS ett SJUKT stort skavsår på höger häl :(
Nu är det bara att rycka upp sig och köra så det ryker!

Har lovat Jonas att jag ska spöa honom i skip-bo så jag ska kila nu.

Hoppas att uppdateringen dög, Johanna, Camilla, Robban och Stockholm :P


RSS 2.0