Köbråk

Som ni vet har jag ju jobbat inatt. 23.30-04 (vilket tjat det blev om detta jobbpass) men hur som helst så var de bråk. Var in på Erikas blogg och hon påminde ju mig om idioten i kön.

Det var ett par som påstod att två killar hade trängt sig före och fick förtur för att dom kände kocken. Vilket ingen av oss fyra som jobbade gjorde. Killen muckar och står och skriker på dessa killar som backar undan och ställer sig bakom paret. Då tycker man ju att det borde vara nog men är det det? Nej, självklart inte. Denna idiot fortsätter skrika på grabbarna trots att han redan fått sin vilja igenom. Vissa är ju helt enkelt korkade!! Som Erika säger, man kan inte skylla på att man har druckit utan kan man inte bete sig får man dricka saft! Denna kille kommer då fram till mig i kassan och ber om ursäkt TILL MIG (?) för att han skrikit på dessa stackars grabbar. Fan, be dom om ursäkt och inte mig? Nåjå, dom fick sin mat fortare än jag nånsin serverat maten till någon för att slippa dom!

Yeay, 20 minuter tills jag ska väcka Matte.. nu kan jag räkna minuter och inte timmar. Dock blir de att räkna timmarna på tåget. När dom säger att vi är i älvsbyn kommer jag räkna sekunder!!!! Då är det typ 25 minuter eller nåt sånt till Boden.

Ha ha, nu ska ni få slippa läsa om massa onödigt. GÅ OCH SOV ISTÄLLET.
jag säger som Erika. Godnatt och för endel är det säkert godmorgon!

mot tåget

Snart, om ca en timme ska jag väcka Mattias. Han var så snäll och sa att han kunde skjutsa mig. Säger han nej då jag väcker honom så MÅSTE han ändå skjutsa mig för jag hinner inte gå. Annars tar jag bilen och han får gå till tågstation och hämta den. Nåjå, nu har ju inte de hänt och han har ju faktiskt lovat.

Hade en lång diskussion idag och för första gången visar han att han också är ledsen. Dock säger han att han är ledsen för att jag är det men vi vet ju alla att de är en ursäkt. Killar gråter ju inte (?) inte machokillar i alla fall.

Jag har packat klart och nu ska jag bara vänta så jag tänkte att jag bloggar en sväng. Kanske är det nån stackare som sitter sönmlös och nattsuddar precis som jag och vill läsa just min blogg. Synd för den personen, för jag har inget vettigt eller spännande att berätta.

Har just kollat mitt bankkonto, och inser att jag är pank som vanligt. Det är inte för intet att pappa kallar mig för Anki-panki. Hur ska jag nu kunna ha roligt och festa upp pengar jag inte har? Blev medbjuden gratis på relaxen i Boden men det kändes inte så lockande eftersom jag känner INGEN av dom förutom Jonas då eftersom det var han (hans polare) som ville ha med honom men då hade Jonas sagt att han inte kunde eftersom jag kom upp och vi skulle festa. Då hade dom menat på att jag också var bjuden men jag tackade nej. Jag gillar hemmafester och med folk jag känner mig trygg med.

Jag är inte ett dugg trött men jag kanske blir när jag väl sätter mig på tåget (?) ska ta mig en snus, fy Ida du som har slutat säger säger ängeln på min ena sida av axeln. på andra sidan sitter djävulen och säger vad gör lite snus då de bara är onico och fake? Det är ju inte ens nikotin eller tobak. Så jag lyssnar på djävulen i mig idag. =))

Just nu längtar jag verkligen tills Jonas har hämtat mig och vi har varit på stan och gjort ärenden och kanske fått i oss/mig mat. Då ska jag lägga mig i hans sköna nya soffa och "se film" vilket betyder SOVA just nu. Kanske hinner jag skriva ett inlägg innan jag somnar? Håll tummarna för update.

Tog länge att skriva detta inlägg, försöker nog dra ut på tiden lite så jag fyller ut raderna med skit. =) Då jag började skriva så var det en och en halvtimme tills jag skulle väcka honom men nu ser ni ju. MINDRE än en timme kvar!

Ska göra mig en macka om jag orkar.
På återseende.

otacksam

Ja, de är precis vad han är. Han ligger och sover, jag erbjuder mig att fara och köpa mat som ni säkert redan har läst. Han vill då ha pizza så jag sätter i motorvärmaren i bilen bloggar medan jag väntar på att den ska bli varm och ser How i met your mother.

Åker till pizzerian, beställer pizza och väntar. När pizzakillen packa ner pizzorna så får jag ett sms av mattias. "vad köpte du för pizza?" jag svarar "calzone" och får som svar "jag vill inte ha de"

Kommer hem förbannad att han inte  sagt vad han ville ha så jag tog en calzone eftersom att han tar det i 99/100 fall. Då sitter han vid köksbordet och äter kyckling och ris. Pizzan dög alltså inte trots att jag har ansträngt mig, jag har frågat vad han ville ha för mat å får som svar PIZZA då får han skylla sig själv. Han förstår inte att jag tycker att han är otacksam och jag vägrar ta på mig att de var mitt "fel" för att jag inte frågade vad han ville ha!

SATAN va arg jag är. De är mitt nya jag. Är jag inte arg så gråter jag. Då föredrar jag att vara arg.

klara, färdiga, gå!

Ja rubriker är ju inte min starka sida. Nu har jag i alla fall varit duktig med tvätten och allt är vikt. Väskan är packad förutom min klänning som jag ska packa ner strax innan jag går till tåget annars blir den så skrynklig. Mattias har legat på soffan och snarkat medan jag har sett på the doctors, that 70's show och nu How i met your mother. Jag har inte stört mig på hans snarkningar men mitt smsknappande drev honom till vansinne och nu ligger han och snarkar i sängen istället. Väckte honom för att höra om jag fick låna bilen och fara och köpa nå mat och om han skulle ha nåt. Fick som svar "subway, sätt i motorvärmaren" ska höra innan jag åker om han vill ha något förutom subway för dit vägrar jag fara.

Väntar på att bilen ska bli varm så jag tänkte att jag hade en liten stund över att uppdatera. Åhh, det är nära tills jag är i Boden nu. Gud, jag längtar såååååååå mycket.

Maria, visst hjälper du mig att baka på måndag under dagen? *flirt, blink, smile* please!

Måste sätta in lite ny musik i min telefon så jag har nåt bra att lyssna på under ca 4 timmar på tåget. Bra å bra, all musik jag har är bra men vissa låtar har jag nött sönder en hel del. Låt tips är välkommet!Har fått bilder av Hanna från klassfesten sommaren 2007
så jag bjuder på enbild av oss "värdinnor"

NU KÄÄK!


sömn är överskattat

eller så inte? Har knappt sovit på flera nätter nu och jag börjar känna av det i huvet. Ingenting fungerar och när jag väl lyckats somna så vaknar jag efter 35-45 minuter och tänker "åhh, äntligen har jag sovit länge" men så är inte fallet. Vaknade ca 999gånger i natt och då Mattias levde om kunde jag absolut inte somna om. Skulle sova till 11.50 och tvätta 12. NU. men jag har bara legat i sängen och smsat sen ca 8.30.

Nu skriker tvättstugan.

rekord

Jag gillar att de är många som börjar läsa min blogg men vart är kommentarerna?

åhh, nu är det snart dags för tågresa till boden. Vid denna tid imorgon står jag nog i kassan på jobbet med massa fylleskallar. sen klockan 4 får jag äntligen sluta och gå hem för en varmdusch för att sen gå till tåget.

haha, jag som inte skulle skriva nå mycket mer innan Boden. Jag har egentligen inget intressant att skriva men vafan jag skriver ändå. blir nog ett inlägg imorgon innan jobbet också.

nu ska jag lägga mina bhar i blöt och sen duscha bort svett å flottlukt från jobbet. Sen på med min nya sköna pyjamas och sen soooova. Hoppas dock jag kan somna i natt.

boden närmar sig med stormsteg

Nu är det bara två dagar kvar till Boden. Känns som en i stort sett. Ska bara jobba 16.30-00.30 idag med Magnus och då går tiden alltid fort. Sen ska jag hem  och sova med en gång har jag bestämt men de kanske blir nattsudd som igår till 5.20? Nej de ska det inte bli för imorgon ska jag kliva upp SENAST 11.30 för jag har massor att göra innan jag åker. Tvätta, städa, packa osv. Sen är det jobb 23.30-04, hem och duscha och sen gå till tåget, eller kanske kanske att Matte kunde skjutsa mig. Som ni vet går ju tåget redan 6.47 lördagmorgon och då är jag framme 10.51. JIPPI!

Satt uppe och pratade med Rickard och Johan i natt. Eftersom jag hade utmanat Rickard i mitt förra inlägg antog han utmaningen, det var ju faktiskt hans första. Han ställer mig frågan "varför heter det utmana?" Ja, hur fan ska jag veta, nån som vet?

Nu ska jag äta en banan och fixa mig lite innan jobbet. Ha en underbar helg för jag har en känsla av att jag kommer lägga bloggandet på hyllan under Bodenvisiten. Kan ju hända att jag snor Jonas dator och skriver en rad eller två men jag vet att jag har mycket viktigare saker för mig.

Som Mattias skulle säga: Håll i hatten när du fiser i motvind!

utmanad

Jag blev utmanad av Maria!

1. Hur gammal är du om fem år?

27år
(avrundar uppåt med 5 dagar)
2. Vem var den sista du träffade?

Olga på jobbet.

3. Hur lång är du?
157cm kort

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Diary of the dead. (den var sämst)
5. Vem ringde du senast?
Belinda
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
Alla mina sms är privata men sista var till pappa.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på vem det gäller.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Separerade

10. När såg du senast din mamma?
30 December 2008

11. Vilken ögonfärg har du?
Bruna

12. När vaknade du idag?
11:30

13. Har du någon gång hittat en katt?
Nej, men katten hittade hem till oss.
14. Vilken är din favoritplats?
Det skulle ni allt vilja veta.
15. Vilken plats föredrar du minst?
Gymmet
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Jag vet inte ens vart jag befinner mig om 2 månader, hur ska jag veta vart jag är om 10 år?

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

"monstret" under sängen och i garderoben

18. Vem fick dig verkligen att skratta senast?
Käthie
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Nej, pappa har ett gäng och jag äger en. Fågeldansen =)

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär men sparar till en bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Sover ofta naken men nu mer i min nya Hello Kitty pyjamas

22. Hur många kuddar har du i sängen?
5 men sover på 2

23. Hur många landskap har du bott i?
Två, Norrbotten och Västerbotten

24. Har du någon gång spytt på någon?
Ja, på pappa vad jag vet då jag var 3-4 och hade kikhosta.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Tofflor?

26. Är du social?
Beror på vem personen i fråga är.

27. Vilken är din favoritglass?
Äter nog all glass utom choklad. BLÄ!!

28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Ge en den till mina syskon, köpa en Audi TT och renovera min lägenhet?

29. Tycker du om kinamat?
Ja, men man blir fort less, allt är väldigt samma.
30. Tycker du om kaffe?
Nej, gud nej.
31. Vad dricker du till frukost?
Frukost? Vad är det?

32. Sover du på någon särskild sida?
På min sida?

33. Kan du spela poker?
Jo, men jag är inge bra på de

34. Tycker du om att mysa?
Är inte det det bästa som finns?

35. Är du beroendemänniska?
Beroende av vad? Mina vänner och min familj, JA!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Flera stycken.

37. Vill du ha barn?
Ja, men just nu är inte rätt tillfälle.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och sosjojörorövovaror sospoproråkoketot =))

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, jag hoppas att jag slipper.

40. Föredrar du havet eller en pool?
POOL
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Mat, alltså restaurangmat
42. Äger du dyrbara smycken?
Ja, några stycken.

43. Har du någon gång testat narkotika?
Olagliga droger nej, vilket jag är stolt över.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
JOHAN
47. Vad har du för ringsignal?
Anyway you want it - Journey

48. Har du kvar klädesplagg från du var liten?
Ja, mamma har sparat.

50. Flirtar du mycket?
Inte medvetet kanske men jag är en rätt flirtig person.
51. Kan du byta olja på bilen?
Byta vette fan, men kolla och fylla på kan jag.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej, men den dagen kommer nog snart. Har aldrig blivit stannad av polisen. Får handsvett av att bara se en polisbil, SÅÅÅ stor respekt inger dom på mig.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Harry Potter och dödsrelikerna.

54. Läser du dagstidningen?
Finns det? HAHA, nej skulle aldrig falla mig in.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej inte de heller.

56. Dansar du i bilen?
Dansar? Nej, men jag diggar gärna och sjunger med vilket inte alltid är så poppis.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
MIX megapol.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
"Ha en bra dag och glöm inte milkshake maskinen kram Ida"

59. När var du i kyrkan senast?
16 September 2007 Brittis begravning.

60. Vilka personer utmanar du?
Karro, Hanna, Elin, Isak, Johan, Petra, Sara, Syster, Rickard

dagens...

Dagens låt: Oh Sherry - Steve Perry

Dagens film:
Taken

Dagens lyckopiller:
Sms från Jonas och idag står det "jag tycker om dig precis som du är" (detta i hopp om att få mig att må bättre, vilket gjorde min dag)

Dagens mat:
Pytt i panna till lunch, Lövbiff till middag.

Dagens bild:
 
Man kan ju inte annat än tycka denna person är den roligaste.
Självklart är det Johan dock med raklödder i hela ansiktet.
Detta är resultatet av en fest med Mattias som tål väldigt mycket mer än
Johan. Efter det här så tvättade han av sig och det bara av till MS Bränna
en andra gång under kvällen. Vi hade hunnit vara där, på TC och sen till Johan
och sen tillbaka till Bränna. Tog taxi till Hampis alla tre sen och jag fick betala.
Jag som faktiskt var rätt så städad den kvällen.
Du är helt underbar Johan!

de svänger fort i hockey...

De är väl nu man ska ta tillbaka allt dumt man har sagt senaste tiden om och till honom.
Han kom in till mig och vi har pratat ett bra tag. Jag satt och grät men han var hur lugn som helst och förklarade att han förstod mig och att man gör slut inte alltid är en dålig sak. I detta fall är vi nog båda överens om att vi inte kan vara tillsammans och ha de så dåligt som vi har det. Jag kommer flytta hem så fort som möjligt och undertiden får vi väl ha separata sovrum eller så får jag vara inneboende en månad hos Elin under uppsägningstiden. *blink blink*

Jag sitter fortfarande med tårarna rinnandes längst med kinderna och händerna skakar men det känns på ett konstigt sätt ändå bra. Jag vet dock inte hur han mår men just nu bryr jag mig faktiskt inte.

Är jag verkligen sådär ego som han tidigare idag sa att jag var? Tänker jag bara på mig själv? Jag har alltid trott och tyckt att jag bryr mig om andra, så länge andra mår bra mår jag bra. Jag har alltid varit en person som mina vänner pratar med när dom mår dåligt. Har jag haft fel uppfattning om mig själv?

Börjar tro att jag är schitzofren, att jag är två personer. Ida och mitt alterego Adi som Johan skulle ha sagt. Kanske inte borde spekulera så mycket utan bara må bra från och med imorgon.

Citerar Mattias: Livet går vidare...

rotation och ommöblering

Precis som det låter. det så kallade datarummet kommer nu mer bli mitt rum. Mattias skrivbord åker in i sovrummet och det blir hans rum. Vi har nu separata sovrum och då behöver vi aldrig prata. ska sätta mina kläder i garderoben här inne i datarummet och fixa till så jag inte behöver ha mina kläder i hans rum. jag har allt jag behöver, Dator, TV och en säng. kommer bli kanonbra. Matte däremot har bara en madrass å sova på, men jag bryr mig inte. Vi är inte vänner, vi är inte tillsammans, vi är sambos utan att prata med varandra.

Kanske inte speciellt bra att blogga i ilska men just nu måste jag få skriva av mig. Sen är de ändå ingen som läser å dom som väl läser bryr jag mig inte om dom vet. ni som inte känner mig kan dra. ni behöver inte läsa om mitt värdelösa liv för att era att verka ska kännas mer betydelsefulla.

jag bryr mig inte om någon annan än mig själv. Jag är så jävla EGO.

ändrade planer

Det blir inte nån filmkväll ikväll och jag har inte varit på stan med Elin. Vaknade kl 11.30 och var helt tjock i halsen och kunde knappt prata och har feber. Jag vill inte bli sjuk nu när jag ska till Boden sen vill jag kunna jobba imorgon, torsdag och fredag. Jag behöver pengarna. Så idag blir det bara att vara hemma och jag är klädd i mjukiskläder, tofflor och kofta. Fryser som fan.

hoppas ni mår bättre än mig

natt suddande

jaha... jag har inget att skriva eller göra, ingen att prata med utan jag bara sitter här och bläddrar mellan folk på facebook. Varför går jag inte och sover? jag ska ju träffa Elin och Isak på stan imorgon och Linn ska nog komma hit på filmkväll. Gissa om jag kommer vara trött då. Kommer somna till filmen vi ser. Varför kan jag inte slita mig då? Jag blir såå arg på mig själv ibland. Har dock pratat med Johan fram tills nyss och vi har skickat gamla bilder på oss och lite annat folk. Sånna dära roliga bilder. Suttit och skrattat men nu borde jag sova, han kunde ju slita sig och gå och sova.

Fan nu är det skärpning för er som är inne och läser och inte kommenterar. Jag har ju faktiskt blivit bra på att blogga nu tycker jag. Har skrivit fem inlägg under min vakna tid idag. Om jag stannar uppe i en timme till kan jag ringa och väcka Jonas när han ska kliva upp och fara och jobba! Men jag tror jag skippar den idén.

Kan tala om hur mina planer lyder för veckan.

tisdag: stan med Elin och Isak, filmkväll me Linn

onsdag & tordag: slöa och sen jobb 16:30-00:30

fredag: Packa och städa lite här hemma för att sen fara och jobba 23:30-04:00. Efter det ska jag gå hem, duscha äta nånting och sen ta min väska och gå tillbaka till stan (tågstationen) för tåget går 6:47 till Boden

Lördag:
och då är jag framme 10:51 och där ska Jonas hämta upp mig. Då ska vi på systemet sen och till Jonas och se film men jag kommer nog somna en sväng eftersom jag inte sover nåt den natten och på tåg kan jag inte sova. Därefter ska jag hälsa på pappa och Käthie för hon skulle hälsa på pappa denna helg men åker redan upp på fredag, typiskt att jag skulle jobba annars hade jag ju kunnat åka med henne och Isabelle.

Kommer måsta stressa därifrån för att åka hem till mamma och äta middag, duscha och försöka göra mig snygg för sen ska jag tillbaka till Jonas igen där de sen blir fest.

Söndag: Bakissöndag, jag hoppas på att få maxmat och bara ligga i Jonas soffa och nöta på hans filmer och serier. Längre än så är inte planerat.

Nu bär det av till sängen. puss och kram på er och glöm inte kommentera!

dagens...

Dagens låt: The killers - Human

Dagens roliga:
Killen på pizzerian som såg ut att han hade fått den där bak

Dagens film:
Diary of the Dead (nån zombie film som sög)

Dagens lyckopiller:  Ett av smsen från Jonas, det gjorde min dag!

Dagens mat:
Calzone special, har inte alls varit nyttig idag.

Dagens bild:

Johan, bara för att du är du, helt underbar!

vill ha...

Jag vill ha så mycket men jag är alldeles för fattig just nu.
Kollade på Elins blogg och hon hade beställt en
kapten kostym till en bröllops fest där temat var sexiga kläder.
Gick in här och hittade denna:


Jag blev förälskad och vill ha. Den går på 329:- och just nu känns det inte riktigt
som att jag har råd med det. Och inte kan jag säga till mamma, pappa,
farmor, farfar eller nån att jag önskar mig denna. Känns inte som något
dom borde köpa åt mig. Kanske får flirta med Mattias lite.
Det finns ju massa annat jag också skulle vilja ha men just denna lockade
som bara den. Känns ju lite dumt att köpa denna eftersom att jag
inte lär gå på stan klädd såhär precis och snart kommer jag ju
inte heller ha någon sambo. Vad ska jag då med denna till?
Men jag vill ju ha för att ha. Jag har inget som är lite mer sexigt,
kan ju bero på att jag ändå inte går att göra sexig med vad jag än tar på mig.

Nåjå, kanske borde krypa till kojs nu. Har ju ändå inget att göra vid datorn.
Ska ladda hem nåt spel och fördriva tiden med.

Sov gott allihop och ha en underbar Tisdag!

Utmaning

1. Fullständigt namn? Ida Ann Elisabeth Öhlund
2. Ålder? 22 år om precis en vecka
3. Vart bor du? Teg i Umeå
4. Bor tillsammans med? Mattias min sambo
5. Färg på ditt hus? Grått
6. Hus eller lägenhet? Lägenhet

7. När är du född? 2 Februari 1987
8. Klass? Går inte i skolan längre
9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten 2006
10. Något jobb? Max Umeå City
11. När gick du upp i morse? haha, de vill jag inte säga. sov föör länge
12. När ska du sova? När jag lyckas ta mig från datorn

13. Duschat idag? Jajomen
14. Kramat någon idag? Jo, Mattias
15. Pussat någon idag? Jo, Mattias
16. Vad har du ätit idag? Pizza, godis och druckit läsk. NYTTIGA IDA..eller så inte.
17. Dagens klädsel? Mjukisbyxor, rött långt linne och min nya svarta tröja från Stadium.
18. Dagens smink? Puder :P
19. Dagens sötnos? Isak, han är alltid dagens sötnos.
20. Dagens roligaste? Gubben på pizzerian som gick som att han hade fått den i röven. HAHA

SOCIALT:
22. Hur många har du kysst? Alldeles för många grodor och fler lär det bli.
23. Vem kramade du senast? Mattias
24. Hur många har varit otrogen mot dig? En, mitt ex.
25. Har du pojk-/flickvän? Ja, Mattias om ni inte har fattat de än
26. Vem pratade du med i telefon senast? Pappa
27. Vem fick du senast sms ifrån? Jonas

SENASTE:
28. Personen du tänkte på? Jonas
29. Personen du kysste? Mattias
30. Gången du spydde? nån vecka sen
31. Gången du grät? Igår när jag såg Grey's anatomy!
32. Pizzan du åt? Det måste ju vara den jag åt idag =)
33. Gången du va i Göteborg?  då jag var liten, minns inte.
34. Gången du var i Stockholm? för lite mer än två år sen med pappa och Marcus
35. Gången du drack alkohol? Förra lördagen.
36. Gången du var hög? Aldrig varit hög förutom på kärlek.

ANTINGEN ELLER:
37. Svart eller vitt? Svart
38. Hund eller katt? Katt
39. Ut och festa eller hemma och mysa? Mysa
40. Tvspel eller datorspel? Dataspel
41. Spindel eller orm? Inget tack!
42. Natt eller dag? Natten såklart!
43. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Facebook?
44. Ragga eller bli uppraggad? Nej sånt håller jag inte på med.
45. Big Brother eller Paradise hotel? Men hallå, kom med nåt bättre!
46. Blont eller svart hår? Brunt?
47. Har du blåa ögon eller bruna? Bruna såklart!
48. Choklad eller lakrits? Lakrits
49. Göteborg eller Stockholm? BODEN?
50. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
51. Coca cola eller fanta? Beror helt på dagsformen
52. Pizza eller kebab? kebabpizza?
53. Randigt eller prickigt? randigt
54. Älska eller älskas? Älska någon som älskar en tillbaka.
55. Leva eller dö? leva

ANTAL:
56. Personer du älskar? Mattias, Mamma, Pappa, mina syskon, Jonas, mfl.
57. Personer du hatar? Hata är starkt men jag ogillar en hel del.
58. Gånger du varit full? Hur ska jag komma ihåg det?
59. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? haha, de vet jag faktiskt. 6 st olika.
60. Glassar du ätit på en dag? tror jag åt 6 stycken glassar under samma dag då jag var ca 5 år och vi var utomlands.
61. Festivaler du varit på/ska på detta året?  noll?
62. Gånger du haft minnesluckor?  Endast nån gång under fylla.
63. Gånger du varit hög? Men jag har inte varit hög!
64. Personer, djur du saknar just nu? Jonas, Wilma, Marcus, mamma, pappa, farmor, farfar mfl.
65. Gånger ditt hjärta brustit? typ aldrig?

VEM:
66. Vill du kyssa nu? ingen
67. Ska du träffa imorgon? Elin och Isak förhoppningsvis
68. Sjöng du senast för? Lotta och Frida på jobbet =)
69. Hade du senast en msn-konversation med? Jonas
70. Spelade du tvspel med senast? Mattias i somras
71. Vill du ta med på resa nu? Mamma
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? nån dum jävel.
73. Förtjänar att dö? våldtäcks män osv.
74. Är söt? syster Wilma
75. Vill du sova jämsides med i natt? Sover ju jämsides med Mattias varje natt.

VAD:
76. Gör dig glad? Familjen, vännerna och uppmuntran.
77. Gör dig ledsen? Många saker. Jag är rätt lätt sårad men visar det gärna inte.
78. Vill du helst göra nu? Vara i Boden
79. Önskar du att du slapp göra? Betala massa utgifter, räkningar osv.
80. Vill du ha nu? Lycka.
81. Önskar du dig i födelsedagspresent? Pengar, mobil, sprit, norrbottensring i silver, SATC filmen
82. Längtar du till? Att få komma hem till Boden
83. Tycker du om dina betyg? Nöjd, eftersom att jag inte ansträngde mig speciellt i skolan.
84. Ångrar du i ditt liv? Endel saker ja men jag har lärt mig av dom.
85. Är det bästa som hänt dig? Fått vara med på Elins förlossning
86. Hur mycket är klockan? 23:08

Alla ni som läst detta: KÄNN ER UTMANAD!

-mobilen-

När du ser detta är du utmanad! Kopiera den här

-Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej, Käthie

-Vad står det i ditt femte sms?
Har inget!

-Vem ringde dig senast? 
Det har jag ju redan svarat på, Käthie

-Vad har du för bakrundsbild på din mobil?
Isak som sitter nybadad på skötbordet.

-Vilket språk är din mobil på?
Svenska.

-Vad heter din ringsignal?
Anyway you want it - Journey

-Hur många sms har du i din inkorg?
2

-Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
"Fan va jobbigt :(" (Jonas)

-Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
"Har egentligen slutat nu men vi ska grupparbeta några timmar". (mattias)

-Vad står det i ditt tredje sms nedefrån och vem är det i från?
(De där var alla jag hade för tillfället, men de blir snabbt fullt)

-Hur många sms har du i kategorin "skickat"?
(Tomt, tömmer alltid för att rymma mer i inkorgen)

-Vem är din 13:e kontakt?
Lillebror Calle

-Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Nej, men en arbetskollega.

-Ogillar du nr 5?
Nej, de är en gammal klasskompis

-Vad har din mobil för färg?
Svart & Silver

äntligen är jobbhelgen över.

Igår var Therese här med Mary Kay produkter. Det blev jag, Käthie, Elin och Linn så vi var fyra stycken i alla fall. Fick prova lite av varje och det slutade med att jag blev pank. Köpte ett basic kit för 925kr, plus att jag FICK en ögonskugga för 99kr eftersom jag var värdinna! Lycko mig och de enda jag behövde göra var att diska de vi hade fikat på för Mattias hade varit snäll och bakat en kladdkaka som alla tyckte var jätte god och tog två gånger.

Man fick skriva en lista på grejer man önskade sig så skulle Therese sen tipsa den/dom personerna om att man önskade sig just de grejerna. Tydligen hade hon ringt mamma så mamma ringde hit och frågade mig vad jag helst ville ha när jag fyllde år. Då var jag smart och sa, "Jag har ju redan beställt ett basic kit för över 900 kr som jag egentligen inte har råd med, men jag vill helst ha concilern jag hade skrivit upp" Jag tror att hon kommer ge mig pengar att betala basic kittet. Jag skulle verkligen behöva pengarna nu.

Jag tror, jag tror jag tror...? kan jag börja meningarna på något annat sätt nån gång? Nej jag tror INTE de eftersom att jag just nu inte vet speciellt mycket så jag kan ju inte säga "jag vet.." därför säger jag nu
   Jag tror ingen vet hur mycket jag vill vara i Boden nu. Ingenting är bra just nu och jag känner mig som en zombie (?) Jag går bara runt och låter tiden gå. Skulle behöva en HTG-uppgift * som Anders Simu skulle kalla det. Eftersom att jag vet att jag inte ska bo kvar här speciellt länge till så går livet bara framåt medan jag själv står still, som att slösa med livet.

Varför gör jag så? Jag borde flytta redan nu egentligen. Börja söka lägenhet i Boden och ett jobb så jag har råd med lägenhet förstås. Jag vill inte flytta hem till pappa igen, vilket egentligen bara är en tillfällig lösning och de är inte så att han har ont om utrymme. Brorsan har tre rum, ett datarum (gamla rummet), ett sovrum där han endast har en säng i stort sett och sen ett spelrum där han spenderar mesta tiden. Mitt rum har blivit lite mer av ett "ställa-av-sig-yta. Där står just nu min gamla tvbänk och mitt gamla skrivbord som innan men nu finns en soffa, tv och soffbord plus en massa annat "skrot". Farsan sa att vi skulle fixa till så att det blev mitt rum men flytta hem lockar ju fan inte. När man äntligen har fått leva själv och ha hur man vill och göra som man vill så vill man inte ha nån förälder som styr och ställer igen. Nej, det går fetbort! Dock kommer det ju bli så ändå att jag bor där så trots att de finns andra alternativ.

Maria har erbjudit mig att bli hennes inneboende juni-december eftersom Per är i Afganistan då och det vore ju som rätt så smart. Dela allt på tre istället för två men jag vill helst bo själv. Har ju ett annat ställe där jag även skulle kunna vara inneboende men vi får se hur de slutar.

JAG VILL TILL BODEN NU!!!! och så avslutar jag för ikväll!


* Huvudsaken Tiden Går-uppgift

Life as it is

Har egentligen ingenting att säga.
Jag är helt tom, hade världens bråk med Mattias igår
vilket slutade med att jag satt och grät i 1½ timme medan
han sov. Tror inte allt detta om G-vare är så bra som vi trodde.
Inget är bra, vi mår båda dåligt och jag har nog sårat honom genom att inte
vilja flytta med eller leva som särbo.
Fick därför höra en hel del dåliga saker igår som jag inte hade gjort
mig förtjänt av tycker jag.

Nåjå, ska jobba 18-04 som ni redan vet i natt och imorgon blir
de Mary Kay, ska bli skoj.
Hoppas att Linn och Belinda också kan komma
så att det inte bara blir jag, Elin och Käthie.
Känns ju lite magert! Tyvärr kunde inte Erika för hon hade åkt på jobb
och de andra jag har frågat har jag inte fått svar av. (lite besviken på det)

Nu ska jag och Mattias (som inte ens pratar med varandra) åka och
käka innan jag ska börja jobba.

Ha en bra helg!!

Sverige - Kroatien

Hur fan kan Sverige tappa sådär under andra halvlek? Blev så förbannad på deras jävla försvarsspel så jag stod upp och hoppade tillslut. Nåjå, Sverige är vidare!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen spendera resten av kvällen framför datorn.

Har kommit på flera saker på min önskelista nu.
  • Pengar
  • Norrbottensring (stl: 17-18 nånting)
  • Mobil
  • Sprit (jägermeister i mängder)
  • Något personligt, sådär som Hanna hade gjort till sin Matte. Ett örngott med ett foto el. pussel.
  • Sex And The City - Filmen
Hoppas att mamma, farmor och pappa hittar till den nya bloggen!


Shopping med Elin och Isak

Lovade Elin att lägga upp en bild på den snygga klänningen jag
köpte idag. Hon köpte förstås en likadan för hon skulle på
bröllop om en månad. Själv köpte jag den för att köpa,
jag har faktiskt ingen klänning. Jag är ingen klänning-tjej som Elin.
Nåjå såhär ser klänningen ut:Hann nog lägga upp detta blogg inlägg innan Elin ens var hemma från
stan. Sen köpte jag även en kofta (fick på köpet) och en ny grej till kökskranen,
två örhängen, en puderborste och sminksvampar.
Självklart var vi ju och köpte mat på Donkan som vanligt då jag är med Elin,
jag säger som henne; "det är ju som vårat ställe".

Nu måste jag plocka och städa lite här hemma, känns som att det
är ett evighetsgöra. Sen är det MER disk idag men Matte var faktiskt snäll
och diskade igår, men efter det har han hunnit äta 5 mål mat.
Ja, förstå, han äter som fan, konstant, hela tiden. Förstår inte vart han sätter all mat.

Vi lär höras ikväll igen. Tjing tjong!

Mary KayFörra söndagen var meningen att Therese skulle komma hit och
visa/sälja/testa Mary Kay produkter. Tyvärr blev det inställt eftersom
alla i stort sett var sjuk. Därför testar vi igen och det kommer
bli på lördag kl 12 hemma hos mig.

Känner du dig manad så är du välkommen!
Ju fler testo bättre.

Jag försöker ragga så mycket folk som möjligt. Ser att du är ledig Isak
men jag vet inte om Mary Kay produkter är något för dig (?)
Hör av er om ni är intresserad!

Oss nattsuddare emellan...

Då tänker jag direkt på Isabelle.
Finns ingen som kommenterar min blogg mer än syster.
Hon lägger upp bilder på mig på sin blogg så de är väl inte mer än
rätt att jag lägger ut nån bild på henne också?
Nu ska du allt få igen Issa.Inte mycket att läsa såhär mitt i natten men jag kommer få kommentarer av
syster att ta bort och byta bilden. Hon kommer nog vara lika omständig
med mig som jag har varit med henne.

garderobsstäd

FÖRE


Nej detta är inte min garderob, utan min kära sambos!
Jag höll på att bli galen så jag gjorde ett ryck och fixade till den.

EFTER


Så va tycker ni? dock är bilderna lite dålig kvalité men jag har tagit me min mobil.

Och på tal om mobilen har den gått varm idag.
Har smsat me Jonas från 14.37 till sista smset 21:33
Tur att vi har gratis sms. Tyvärr går mina gratis ut imorgon och de känns
onödigt att fylla på telefonen igen eftersom jag har kvar ca 250kr.
Jag har alltså ringt för 50 kr. Sen har jag skickat över 1550 sms.

Jag fick Mattias att diska! Han är såå duktig min karl!
Nu ska de bli rena sängkläder.

Imorgon ska jag på stan med Elin och Isak. Ta oss en fika och hon hade
några ärenden (?) Så skönt att vara ledig, men i helgen blir de långhelg.
Jobbar 18-04 både fredag och lördag sen 17-23.30 söndag.
Sen är jag ledig måndag och tisdag. Jobbar kväll onsdag och torsdag
sen är det 23-04 fredagnatt och 6.47 bär det av mot Boden lördagmorgon.
JAG LÄNGTAR SÅÅ MYCKET!

Stort tack till Isak som kunde jobba en dag åt mig så jag kan besöla Boden!
Och så avslutar jag för ikväll, sov gott!ledig dag

Mattias väckte mig 11.54 och sa, ska vi på stan måste vi åka snart. Han skulle varit ledig men det hade blivit ändringar i hans schema så han började 15.15-17.00. Jag kliver upp, dödstrött och fixar håret, sminkar mig och klär på mig på mindre än 10 minuter och sen åker vi till stan. Fastnade framför datorn igår natt efter jobbet så jag kom i säng seent. Väl på stan går vi in på Carlings och där hittar jag nya underkläder. Älskar deras boxer trosor och morsan tycker att jag ska sluta med string och jag är inte dålig på att lyssna på min mor. Det var ju 2 för 99;- vilket i vanliga fall går på 1 för 179:- så jag gjorde ett klipp!

Sen gick vi till Mega Zone och spelade lite Airhockey, trummor och körde bil. Matte vann allt, sån tur så han skulle köpa en lott. Han slog även rekordet på nån maskin man skulle slå till. Varm i kläderna traskade vi in på frasses och tog ett skrov. Mumms.. =)) Mätt och belåten gick vi på Clas Olsson (min favvo butik) och köpte lampor(än en gång) och matte köpte nån "camping kudde". På väg mot bilen igen tog jag en snipare in på apoteket och köpte skavsårsplåster och panodil. Matte skjutsade hem mig och sen for han på skolan och är som förstått fortfarande kvar där.

Jag har disken och måste plocka upp mina kläder från golvet i sovrummet. FAN de är hur mycket som helst och har legat där FÖÖR länge. Ska renbädda sängen och tvätta idag också. Igår dammsög jag och skurade så egentligen tycker jag att Mattias kan diska åt mig idag. Eller vad säger ni? Nånting borde ju han också göra?

Nej nu ska jag ta tag i disken och vara flitig (?) för 18.30 är de ju Sverige - Kuwait Handboll!!

Tjing tjong, flaggstång!

utmanad

Jag blev utmanad av: Elin

4 av mina favoritprogram på TV:

♥ Heroes
♥ Gossip girl
♥ Sex and the City
♥ Vänner

4 saker jag gjorde igår:

♥ Gick till stan med pappa och Marcus
♥ Köpte en tröja och lampa
♥ Såg på tv, bla. handbollen Sverige - Korea
♥ Bloggade

4 saker som jag ser fram emot:

 
♥ Få åka till Boden när jag fyller år och träffa familj och vänner
♥ Isaks 1-årsdag
♥ Flytta hem igen
♥ Resa

4 av mina favoritrestauranger:

♥ Ming
♥ Oleary´s
♥ Panelen
♥ Snabbmats restauranger (vad kan jag säga? jag är beroende)

4 saker på min önskelista:

♥ Pengar
♥ Resa utomlands
♥ Hitta ett bra jobb och en lägenhet i Boden
♥ Att hur det än blir mellan mig och Matte, att vi båda ska må bra

Jag lämnar vidare utmaningen till:
Hanna
Maria
Petra
Issa
Isak
Karro
Sara

vart tog läsarna vägen?

är bloggen dålig eller har folk inte tid att läsa bloggar på helger?
Se nu till å kommentera och locka läsare till mig.. =)

jaha, då var det, dedär me rubrik.

Igår jobbade jag bara till 17.15 så då kom pappa och marcus å hämtade och lämnade av mig hemma. Sen for pappa och hämtade Käthie och kinakäk. MYCKET GOTT!!! Vi såg handbollen Sverige - Kuba, SKIT MATCH! utklassning ju. Till det drack vi lite vin och för att komma i form tills vi skulle spela Galen Panna. Vem som vann/förlorade är oväsentligt så stackars er som är nyfiken.

Vi ville ju ha lite musik efter det så jag fick vara teknisk och hämta högtalarna från den stationära datorn och koppla in i mattes bärbara. (matte var på tentafest) Sen hade ju inte han några låtar och jag har alla låtar på den extärna hårddisken så den kopplades också in. Sen dunkade på rätt bra och nästan "tävlade" med grannen under vem som dunkade mest.

Mattias kom hem strax innan 12 lite smått lullig och dödstrött efter lördagens tenta. Marcus var helt slut efter deras utflykter och besök i musikaffärer så han gick och la sig vid 1 men vi andra surrade på och sen rök jag och pappa in i en diskussion som Käthie snabbt löste och sen var jag helt slut och då gick jag och Matte och la oss. Pappa och Käthie diskade och städade undan allt i lägenheten så jag somnade till diskskrammel och efter de hade Käthie tagit en taxi hem.

Idag väckte jag och Marcus pappa genom att attackera honom. Så vi surrade och spelade lite musik när Mattias kom och frågade om vi hade fest. I med frukost och sen gick vi in till stan på Clas Olsson eftersom jag var tvungen att köpa en lampa till fönstret i köket och hade sett ut en där och lite annat smått och gott.
Eftersom jag hade kvar presentkortet jag fick av pappa på Stadium gick vi dit och där hittade jag en ny tröja. Så jag är nöjd efter dagens "shopping".

39:- för ett skorv på Frasses var det första pappa såg då vi kom in till stan så det blev dagens lunch och sen rörde vi oss hemåt igen. Väl hemma så plockade pappa och Mackie ihop sina grejer och började resan till Boden men skulle först besöka Käthie och kolla nåt datasystem och sedan förbi Johan och Christel i Sävar. Så då satt vi där jag och Mattias i soffan och var helt slut då gick chasing Liberty på femman och den såg jag förståss. 18.30 innan filmen hann sluta så började ju handbollen Sverige - Korea så jag valde matchen eftersom jag har sett filmen förr, inte sant Anthon?

Efter matchens slut (vinst till Sverige med 31-25) såg jag The F Word och magikerns hemligheter. Blev less då nåt dåligt program med Pamela Anderson började så jag satte mig här och pillade lite. Laddade hem lite serier som jag ska se nu. Hoppas att eran helg har varit lita trevlig som min.

Ska försöka leta upp min sladd till kameran och lägga in nån bild från Galen Panna. 

TITTA VA JAG HITTADE!!!

   

rubrik?

Ibland har jag helt idétorka på vad jag ska ha för rubrik eftersom att de egentligen inte handlar om nåt speciellt.. Just nu sitter jag och väntar på att pappa och lillebror marcus ska komma hit. Dom ska vara fredag-söndag, ska bli kul. Kanske borde gå å duscha sen jobbet å fixa lite i lägenheten, men äsch, de hinner jag med.
    

  Marcus                                         Pappa                                           Jag

Syns de att vi är släkt?

Har upptäckt att jag har rätt okej antal med läsare och idag fick jag en kommentar av nån helt okänd men alltid kul med kommentarer så ni som sitter å tjuvläser, släng in en kommentar så jag vet vem ni är! Om ni har egenblogg så tjänar ni en till läsare. Ni förstår jag är är trogen bloggläsare, just nu läser jag 17 olika bloggar, endel bättre än andra men jag följer dom. Så kom igen, jag säger som Hanna, KOMMENTERA MERA!

Imorgon är det jobb 10-18 som gäller och sen handboll på 4an 18.30. Ha en trevlig helg!

Mot Boden

Har precis bokat min tågbiljett mot Boden. Kommer fira min födelsedag i Boden istället. Jag är såå överlycklig att jag var ledig länge och fick byta bort en dag så jag kunde åka upp. Jag längtar hem så himla mycket!! Nu är det bara att vänta i två veckor till så får jag äntligen vara hemma. Ska ju åka upp i mars också men de känns ändå jätte bra att få åka hem tidigare och få en riktig födelsedag.

Nu är jag riktigt lycklig så nu ska jag bara hålla tummarna på att tiden går fort!!!

oj vilka problem...(?)

Fick frågan igår, Vad önskar du dig när du fyller år?
Hur ska jag veta de? Det har ju nyss varit jul och jag fick allt på min önskelista. (ja jag är rätt bortskämd) Det är alltid så svårt att önska mig nåt till min födelsedag eftersom det alltid varit jul. Förut har jag sagt, "de jag inte fick i julklapp" men nu är de ju riktigt svårt. Vilket jävla problem den där tjejen har, tänker ni...Men saken är att jag försöker tänka på annat och göra annat för att slippa tänka på hur skit allt känns just nu. Som ni läste om igår så städade jag. Försöker städa bort mina bekymmer och jag är ingen städare om man säger så.

Ni som läst min nogg förr så har ni hängt med på att Mattias kommer hamna i Gällivare på sin aspirant tid, alltså ett halvår. Men ett halvår som särbo är ju inte så farligt, nej de kan jag hålla med om men då kommer han måsta jobba där i minst ett år innan han kommer till Luleå/Boden som han vill. Grejen är att Mattias inte har något alternativ än att fara till Gällivare, jag har däremot flera alternativ.
* Flytta med
* Leva som särbo
* Helt enkelt göra slut
* Ta ett uppehåll och se vart de leder då han kommer tillbaka

Förstår ni mitt dilemma? Nej säkert inte. Endel skulle säga "Älskar du honom flyttar du me, de går ju alltid att flytta tillbaka till Boden igen" andra kanske säger "Lev som särbo, du kan ju fara upp och hälsa på"  De som är mest sjukt är att jag VÄGRAR flytta upp och jag vill heller inte leva särbos så de enda jag har att välja på är ju de två sistnämnda. Förstår ni hur dåligt Mattias måste må nu, han har ingenting att säga till om då det kommer till oss. Allt är upp till mig så VAD GÖR JAG?!

Inte nog me allt de här så känns de ju som att de enda vi kan göra är slut så varför är vi fortfarande tillsammans och låtsas som ingenting? Han vill aldrig prata med mig om Gällivare, och jag kan inte sova om nätterna. Jag vaknar flera flera gånger per natt och de första jag tänker på är "gälle-JÄVLA-vare". Just nu bor vi bara...låter tiden gå. Allt blir så mycket jobbigare då han heller inte vill prata om det men han blir ju så då han är ledsen eller arg. De enda jag kan få ur honom är "det kommer lösa sig, livet går vidare vad som än händer"    vadå ska de vara till nån tröst/hjälp för mig just nu?

Jag förstår ingenting, ingen vill heller säga hur dom skulle göra i denna sist för att inte "påverka" mitt beslut, men vadå (?) de finns ingen annan än jag som tar beslutet och de jag beslutar mig för kommer kännas rätt för mig och det är MITT beslut. De enda jag har bett om är egentligen hur som skulle tänka om de var deras förhållande. Jag känner mig helt vilse i pannkakan just nu.

Både mamma och pappa har sagt att de jag känner nu kan ändras då de väl kommer till kritan men varför skulle de göra det? Denna tid känns bara som "HTG" huvudsaken tiden går. MENINGSLÖST! Ska bli riktigt skönt att få åka hem till Boden i mars och få komma bort från Umeå ett tag och skingra tankarna. Att komma hem och "bara vara" inga "måsten".

De här blogginlägget fick inte mig att tänka mindre på Gällivare. Nåjå, finns bara en som kan få mig på andra tankar. Du vet men du är darling! ;)

Liten på jorden, stor i Boden

Måste bara skriva om Sara. Har läst hennes blogg över ett halvår nu och jag är så imponerad av hur hon vågar skriva allt. Det jag kan göra för att visa henne hur stark hon är, det är att tillägna ett blogginlägg till henne!
Jag kan inte beskriva henne utan ni får själva gå och läsa hennes blogg!
Ni hittar Sara här!

Ida betyder flitig

Idag måste jag faktiskt hålla med. Jag har torkat alla fönster i lägenheten och de är inte lite. Vi har 16 fönster, det låter lite tänker ni, men då ska de torkas på in och ut sidan. Inte nog med det utan MELLAN fönstrena också. Så vi pratar alltså 64 fönster!!! Mer än så har jag inte hunnit, ska strax städa toaletten och fixa till i sovrummet. Hoppas att jag hinner det innan Mattias kommer hem 17:15.Jag lovade er ett bra inlägg och massa bilder, men jag vet inte rikitgt om jag är speciellt bra på att blogga och någon proffs fotograf är jag ju inte. Då jag väl har med kameran glömmer jag att ta kort så jag får köra me lite äldre bilder och ett litet kokihop.

Enjoy!!!

 

   

   


Jag och syster är inte riktigt som man ska

   Här är en helt underbar bild på min bloggdesigner Hanna.


Vad gör jag vaken nu?

Det kan man ju fråga sig. Har egetligen möte på jobbet imorgon 9-10 men tror ni jag har tagit mig i säng? Kommer aldrig orka upp imorgon så jag "glömde bort" "hörde inte att telefonen ringde". Ibland måste man få dra en fuling.

Nu är Hanna nöjd och glad. Hon har äntligen fått mig att använda blogg.se istället för nogg.se. Så allt är hennes förtjänst och hon har ju fixat hela headern och allt.

Nu är det dags för mig att uppsöka sängen. Åter imorgon och då blir de ett bra inlägg plus bilder, måste bara lära mig hur bloggen fungerar!

designern testar

hanna här som leker med idas design, vi håller tummarna för ett gott resultat ;)
förhoppningsvis blir ida blogg.se-användare snart och lägger nogg.se på hyllan.
det tycker jag är på tiden ;D

RSS 2.0