då var de RUBRIK igen då...

I lördags var planerna grilla med Jenny och Ersson och sen se hockey VM men när Madde ringde och frågade om jag ville komma på fest me henne ist så bangade jag inte alls.

Jag for hem efter att Hence hade lagt om däcken på Jonas bil och då kollade dom lite under hans bil va de var som har låtit konstigt och de är nå remmar som har gått av och kuggat om så han ska helst inte köra med bilen. ;( Så nu står den i garaget å gråter för att den inte får köra med sommardäcken.

Så Vi grillade iaf och jag försökte göra mig snygg =) Sen skjutsade Vikhe in mig till Madde. Där drack vi en hel del å lyssnade på musik å sånt, sen drog ett gäng till farmen å då gick jag och Madde till David där Rickard var. Där var det HUUR trevligt som helst. Vi gick inte in till krogen förrän 1 =)

Krogen var ingen höjdare, men jag träffade massa folk som jag inte träffat på länge som Erik. Sen träffade jag ju Sara, Johan, Robin, Johanna, Peter och Micke. Jag och Rickard fick skjuts hem av Viktor och när jag kom hem låg Mini och John i soffan och trodde som skulle sova här. Jonas hade sagt åt dom flera gånger att dom inte fick sova här men dom saknar helt respekt för honom och tänkte sova här iaf. hha, Men då kom jag hem och körde ut dom! =)) Jonas tackade mig för att dom drog och sen gick vi och la oss.

Igår var vi lika trött båda två, men vi klev upp 11 iaf och plockade och städade bort lite grann. Sedan la vi oss i soffan och såg lite According to Jim men insåg fort att vi var hungriga så de blev Pizza från grillen och sen såg vi Max Payne men mitt i filmen ringde Jonas mamma Karin så jag la mig på Jonas bröst och somnade då dom pratade i sådär 40 minuter tydligen. Jag fortsatte å sova fast Jonas hade gått i väg och när jag vaknade såg vi klart filmen, duchade och gick till tvättstugan men precis då vi är påväg dit kommer Ersson och dom skulle dra och köpa nåt batteri till hans bil.

Så jag tvättade och började diska hemmasm å plockade lite me annat och såg Dead Like Me/Grey's Anatomy/Ghost Whisperer undertiden. När Jonas kom hem diskade han klart medan jag gjorde Tacos. Därefter kom Jolla förbi och vi såg Whipeout. Därefter zappade bara Jonas så dom drog å tankade Roberts bil som Jonas får låna i veckan eftersom det är han som kör och hans bil inte bör köras en meter till tills den är  fixad.

När Jonas kom hem igen gick vi till tvättstugan och tog in alla kläder och sen blev de de sova.

Imorse skulle Jonas upp 05.30 eftersom de är han som kör men 06.12 ringer grabbarna som han ska hämta och undrar vart fan han är. HAHAAA!!! han hade försovit sig. Jag blev lite smått irriterad eftersom jag sa till honom att han skulle kliva upp för att jag var så trött och skulle somna om och inte orka väcka honom igen. Så han får skylla sig själv.

Nu ska jag Dammsuga/skura och städa upp eftersom de inte blev så mkt av det igår. Sen ska jag göra en garderobs rensning så jag får plats =)

Samma som sist avslutar jag detta, Nej, nu ska jag gå och göra lita nytta!

Linser

Jag var som sagt å kollade synen igår. Killen sa då att jag inte ens klarade körkortsgränsen..=)
"du kör väl inte bil?" började han med att fråga. "Jo, jag kör bil" svarar ju jag. Så jag fick inte köra bil eftersom min syn var så dålig. Jag fick linser med en gång för att kunna köra bil å sen en remiss upp till Ögon för att kolla ännu mer ingående. Tydligen har min syn försämras så mkt på så kort tid för att jag skelar, men han tyckte att ögonläkaren skulle ta en titt på de. Lite mer "finlir"..

Så nu är det linser som gäller. Pga. massa invecklade saker så ska jag inte skaffa glasögon förrän jag har fått de kollat. Då sa han ifall jag får glasögon och de inte är rätt styrka osv pga mitt synfel så blir synen sämre å sämre å då kastar jag pengar i sjön på glasögon. Hur som haver ska jag testa linser nån vecka.

Nu ska de städas efter festen vi hade här igår. Vi skulle ju bara ta de lugnt men då kom Ersson, Droj å Petter hit å käkade så vi grillade och drack bärs. Sen åt vi ju upp cheesecaken jag hade gjort till idag så jag får göra nåt annat idag till dessert då vi ska äta me Jenny å Ersson. Petters tjej Fanny och också förbi. När vi hade satt oss i soffan å såg lite koncerter med ACDC och Nirvana så dök Joel, Hence, Rickard och Vikhe upp och Jenny kom förbi en sväng å såg singing bee med oss. Efter det var de bastu å då avtog de flesta så de blev bara jag, Fanny. Jonas, Ersson, Droj å Petter.

Nej fan nu ska jag göra lite nytta.

long time no see

Har fått klagomål på att jag inte har bloggat på länge så jag ber om ursäkt för det. jag orkar inte dra någon lång update heller så ni får klara er med att veta att jag har jobbat mest hela tiden då jag inte bloggat.

Har även varit till Luleå och bowlat på Jonas jobb. Gick väl sådär...jag förlorade första serien men vann andra. Så vi fick spela en avgörande serie och då vann jonas med 1 ynka poäng!

Nu är Johanna hemma i Boden igen!! JIPPI!! så nu har jag iaf en vän jag kan umgås med. Det är hos henne jag är nu och tänkte att jag skulle bjuda på ett nytt inlägg eftersom att hon sminkar sig och är världens segaste.

Klockan 13.30 ska jag på synundersökning på Klarsynt. Det går fan på 750:- men då är de för både glasögon och linser + linsträning eftersom det är första gången jag behöver verken glasögon/linser. Sen skulle Jonas komma in till stan och möta upp mig för han hade tydligen några ärenden. Ikväll vette fan va som händer, kanske bjuder in Viktor på tacos och imorgon blir de grillkväll, öl/cider/alkohol och bastu!

Jag gav bort mitt söndagspass till Johanna på jobbet så jag är ledig en hel vecka!!! Känns sååå skönt!

Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad men jag är ju inte så jävla peppad att skriva så mycket nu mer. Men jag har massa saker att berätta som jag inte kan skriva riktigt än så ni får hålla lite utkik.

Vad ska ni göra i helgen?

Glad påsk!

Två veckor har bara flygit iväg. Ni får ursäkta mig och min dåliga uppdatering. Har inte haft en tanke på att blogga. Vet inte riktigt vad jag ska börja berätta. Två veckor är ju rätt mycket att berätta.

Jag har som inte gjort så mycket egentligen. Jobbat och festat lite. Har även varit på pistvakt, det var riktigt bra!!!!

Nu sitter jag hemma hos morsan och har precis ätit tacos. Ska snart dra till farsan och hämta lite grejer och sen är det film kväll hos Jonas med Fredrik och Jenny.

Många påskkramar!!!

RSS 2.0